Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпрянки плетуть вази з газет: де безкоштовно опанувати екологічне хобі

Дніпрянки плетуть вази з газет: де безкоштовно опанувати екологічне хобі

Про незвичайне і корисне хобі розповіли дніпрянки. Вони дарують нове життя речам, які вже відслужили свій термін.

Практично всі вироби дніпрянки роблять зі звичайних газет. Збираються в бібліотеці, а крім корисного хобі ще спілкуються, співають пісні і чаюють.

"Я випадково потрапила до дівчат, але коли подивилась, що вони роблять то закортіло навчитись самій. Так и залишилась та згодом почала сама вчити інших. Своїми виробами ми даруємо нове життя речам, які вже відслужили свій строк. Та ще робимо таки предмети, які можуть спростити життя. Наприклад органайзер для телефона, куди можна також заховати зарядний пристрій і він не буде більше від вас ховатись. Або наприклад ми робимо корзинки, з якими можна сходити у церкву. Головне, що під час наших занять ми не просто сидимо та спілкуємось ми ще робимо гарні речі руками", - сказала Тетяна Борисівна Дець, майстриня.
"Збираємось ми у бібліотеці №5, що знаходиться на Підстанції що четверга о 12:00. Там ми и творимо наші шедеври за великим столом. Коли сидишся за працювати то і не помічаєш, як проходить час. В нас дуже весело. Ось на минулому тижні ми після плетіння чаювали та співали пісні". - каже Антоніна Григорівна Лобко, майстриня.
"Ще ми на Маслену організовували ярмарок. Виручені коти потратили на благодійність. Їх нам вистачило на ремонт дитячого майданчика, ласощів для дитячого будинку та допомозі хворій людині.

Плетіння гарна річ не тільки тому, що вона зближає однодумців та спонукає до спілкування. Вона ще носить екологічний сенс, ми нічого не викидаємо, майже все знаходить друге життя. Та ми раді що можемо своїми руками надати допомогу іншим", - наголосила Любов Ілларіонівна Крісанова, майстриня.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Ввв  (23.07.21 08:19): Экологическое? А как же свинец или краска? Відповісти | З цитатою
Старухи без прорухи  (22.07.21 23:23): Эта фигня была модна 15 лет назад. Это женское увлечение в семье похоже на пьянство мужа. Ну есть у меня дома несколько ботинков и тарелок. А сколько времени семейного потеряно на общение. Відповісти | З цитатою
Куся  (22.07.21 12:57): Хорошее занятие,отвлекает от проблем и приносит пользу. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті