Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщину надійшло ще 8,6 тис доз вакцини CoronaVac

На Дніпропетровщину надійшло ще 8,6 тис доз вакцини CoronaVac

Ще одна партія вакцини від COVID-19 надійшла на Дніпропетровщину.

Регіон отримав 8,6 тис доз препарату китайського виробництва CoronaVac. Про це повідомила позаштатний експерт з імунізації департаменту охорони здоров’я ОДА Юлія Вербинська.

«Це вже друга поставка CoronaVac в область. Препарат виготовляє китайська компанія Sinovac. Загалом область вже отримала понад 20,1 тис доз цієї вакцини. Щеплення проводять спеціально навчені мобільні бригади», – підкреслила Юлія Вербинська.
8,6 тис доз CoronaVac підуть на вакцинацію працівників паливно-енергетичного комплексу, прокуратури, держспецзв’язку. Все – згідно з дорожньою картою, додала Юлія Вербинська.

«На відміну від інших, CoronaVac – 1-дозна вакцина. Це спрощує її використання. Препаратом імунізують у два етапи. Повторне щеплення – за 28 діб», – сказала Юлія Вербинська.
Вакцина CoronaVac зберігається при температурі від +2 до +8 градусів.

Китайським препаратом вже зробили щеплення 13475 жителям Дніпропетровщини. Це працівники освіти, задіяні в ЗНО, маломобільні мешканці та люди, що їх доглядають.

Нині на Дніпропетровщині вакцинують другою дозою китайського препарату CoronaVac, корейського AstraZeneca, а також Comirnaty американо-німецького виробництва Pfizer/BioNTech.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті