Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У міськраді Дніпра нагадали алгоритм отримання повторної довідки про склад сім’ї або тих, хто зареєстрований у житловому приміщенні

У міськраді Дніпра нагадали алгоритм отримання повторної довідки про склад сім’ї або тих, хто зареєстрований у житловому приміщенні

Як отримати повторну довідку про склад сім’ї або тих, хто зареєстрований у житловому приміщенні чи будинку нагадали 6 травня представники департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.

«Алгоритм дій такий: необхідно звернутися або до районної приймальні у відділ обліку проживання фізичних осіб чи до ЦНАПу (Центр надання адміністративних послуг). Також можна подати заяву в електронному вигляді на сайті центру. Там можна перевірити й інформацію щодо адреси та зареєстрованих осіб. Наразі в Електронній картотеці є відомості про 150 тисяч адрес – це 40% жителів Дніпра», – розповів начальник відділу організаційно-документального забезпечення надання реєстраційних та адміністративних послуг Дніпровської міської ради Дмитро Сотов.

На сайті для отримання довідки треба авторизуватися за допомогою BankID та увійти в особистий кабінет. При заповненні інформації вказати: яким чином ви бажаєте отримати повторну довідку (особисто чи на електронну пошту) та місце (видається у ЦНАП «Лівобережний»).

«При собі необхідно мати документ, що засвідчує особу, з відміткою про місце реєстрації. Право на отримання довідки має уповноважений власник, зареєстрована особа або уповноважена людина за дорученням», – додав Дмитро Сотов.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вероника  (09.05.21 14:49): А чтоб первичную получить, нужно пройти семь кругов ада. Відповісти | З цитатою
Алла  (07.05.21 14:09): запись на электронную очередь на этом сайте не работает!!! в самом ЦНАПе как всегда огромные очереди Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (06.05.21 18:16): Бред кокойты...
В ГорУВД еть база со всеми прописанными/проживающими.
Создается параллельная база?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті