Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Власник підробленого посвідчення співробітника СБУ заплатить 4,4 тисячи штрафу

Власник підробленого посвідчення співробітника СБУ заплатить 4,4 тисячи штрафу

Кіровський районний суд Дніпра оштрафував на 510 гривень чоловіка, який користувався підробленим посвідченням працівника Служби безпеки України у Дніпропетровській області.

Окрім штрафу, з обвинуваченого стягується 3922 гривні на проведення судової техніко-криміналістичної експертизи. Про це інформує «Судовий репортер» з посиланням на вирок від 15 квітня. У кінці травня минулого року працівники патрульної поліції на дорозі зупинили автомобіль. На прохання пред’явити посвідчення водія, чоловік показав фейкове посвідчення працівника «Служби безпеки України у Дніпропетровській області», дійсне до 31 грудня 2020 року. Посвідчення виготовлене шляхом монтажу з фрагментів документів, різних за видом та способом друку, зокрема, поверх внутрішніх вкладишів наклеєно фрагмент паперу з текстом та припресовану ділянку фольги з графічними зображеннями, зовнішньо схожу на голографічний захисний елемент; змінено первинний зміст друкованого тексту «2020» у графі «Дійсне до», шляхом наклеювання фрагменту паперу з цифрою «2» за допомогою липкої стрічки типу «скотч», на ділянці розташування другої цифри «2»; наведено реквізити підпису в графі «Начальник Управління». У судовому засіданні чоловік вину визнав у повному обсязі та не оспорював, щиро розкаявся.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (27.04.21 11:20): Да удостоверения сбушников на руках у многих днепрян. Поэтому не удивительно. Только почему штраф этот человек должен сидеть в тюрьме. Представляете сколько преступлений совершил имея такое удостоверение а ему штраф. Відповісти | З цитатою
45665  (26.04.21 17:57): А должен был отправится валить лес в Карпатах на благо Родины... Відповісти | З цитатою
:)  (26.04.21 10:28): Интересно, какие преференции ему дала эта корочка? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Вік  (26.04.21 09:56): В судебном заседании мужчина вину признал в полном объеме и не оспаривал, искренне раскаялся.
Поржал! 95 квартал отдыхает!..
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті