Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Зміни у законодавстві: як забудовники будуть сплачувати пайову участь у Дніпрі

Зміни у законодавстві: як забудовники будуть сплачувати пайову участь у Дніпрі

Дію Закону України, який передбачав сплату пайових внесків на 2021 рік, не подовжено.

Про це повідомила під час пресконференції 4 березня заступниця начальника управління, начальниця відділу розвитку інфраструктури міста управління економічного розвитку та інвестицій департаменту економіки, фінансів та міського бюджету ДМР Вікторія Таслицька.

«Раніше, відповідно до законодавства, забудовник, який мав намір звести той чи інший об’єкт на території населеного пункту, мав укласти з органами місцевого самоврядування договір пайової участі та сплатити пайовий внесок для розвитку міста. З 1 січня 2021 року цю норму не подовжили.

Тобто правова підстава для укладання договорів із забудовниками, які мають намір зводити об’єкти на території міста у 2021 році відсутня. Не діє вона також і для об’єктів будівництва, зведення яких розпочалося у попередні роки та які підлягають прийняттю в експлуатацію після 1.01.2021 року, а договори з місцевою владою не були укладені. Проте договори про сплату пайової участі, укладені до 2021 року, є дійсними та мають бути виконані повністю».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Александр Александрович  (16.06.23 21:47): Александровна , такое впечатление что мы все неандертальцы и не понимаем Ваших схем Відповісти | З цитатою
мда...  (04.03.21 22:29): это вы пишете ересь или это такое рассказывает начальница отдела развития инфраструктуры города? Сначала написано, что норму продлили, а потом - что нет оснований для заключения новых договоров. Что за бред???
В реальности Зеленский и команда одним из первых решений отменили долевое участие застройщиков. Теперь из карманов горожан будут тратить деньги на подведение коммуникаций и обустройство прилегающих территорий возле объектов застройщиков.
Всех с концом эпохи бедности. У застройщиков
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті