Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Днепрянин купив автомобіль з підробленими документами та опинився в поліції

Днепрянин купив автомобіль з підробленими документами та опинився в поліції

Патрульні рекомендують: під час купівлі автомобіля обов'язково звертайтесь до сервісного центру МВС для перереєстрації та перевірки транспортного засобу. Саме це вбереже вас від прикростей та нечесних продавців.

На жаль, таких простих правил дотримуються не всі автовласники. Водій автомобіля Москвич-2141, якого сьогодні сблизько опівночі зупинили патрульні на вулиці Передовій за орієнтуванням про ймовірну причетність транспортного засобу до кримінального злочину, не очікував, що в результаті перевірки автомобіль супроводять до відділку поліції.

Патрульні з'ясували, що номер автомобіля належить іншому авто, реєстраційні документи мають ознаки підробки. Також вони виявили пошкодження номеру кузову. Водій пояснив, що купував транспорний засіб в іншому місті у незнайомого чоловіка. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та супроводила кермувальника та авто до Амур-Нижньодніпровського відділку поліції.


Gorod.dp.ua на Facebook.


местный  (16.12.20 11:06): А с каких пор а/м космичь 2141 стал считаться автомобилем? Дикий хлам коим является с момента своего рождения!
А делать левые доки на этот труп это разве что для того чтобы на вторчермет приняли…
Відповісти | З цитатою
Бакулюм Ньюкулай Хаарылабысова  (15.12.20 18:39): Похоже что сообщник ехал продавать у нас в городе. Сейчас наверное нет таких людей, кто отдавая 1000$ не посмотрит что номер кузова поврежден. Відповісти | З цитатою
Конь Зехо  (15.12.20 13:30): Лох Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті