Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Буде тепло: дніпряни переконані в якісному початку опалювального сезону і впевнені — зможуть заощаджувати, як і торік

|«« «« »» »»|

У Дніпрі стартував опалювальний сезон. Тепло вже подають до міських лікарень, школ та дитсадків. Загалом запущено вже понад сотню котелень.

Навіть попри понад мільярдний борг городян за отримане в попередні сезони теплопостачання, команді мера Бориса Філатова вдалося знайти з Нафтогазом формулу реструктуризації — на відміну від низки інших територіальних громад.

Загалом саме термомодернізація та оновлення потужностей дозволяють утримувати у Дніпрі один з найнижчих тарифів на тепло серед великих українських міст. Те саме стосується і комунальних послуг.

«Бачите, ось наша батарея, тепла. Тепло. Це відчули і діти, і батьки», — розповідає в.о. завідувачки дитсадка 1 Ольга Спектор.

Жінка впевнено констатує, що температура нині цілком комфортна для дітей. Ба більше — теплі батареї у садочку є кращим доказом того, що тепло прямує і до квартир, переконує пані Ольга:

«Ми на першому поверсі живемо, не дивлячись, що під ногами підвал, ми задоволені. Тепло».

Успішне входження в опалювальний сезон — результат системної роботи. Адже ще чотири роки тому третина мереж теплопостачання у Дніпрі перебувала в аварійному стані. Цьогоріч у Дніпрі капітально відремонтовані 40 котлів, встановлено 46 нових енергозберігаючих насосів, замінено близько 50 км теплових мереж та 40 км ізоляції комунікацій.

Нині Дніпро першим в Україні отримав номінацію на газ, а системні модернізації і заміна обладнання теплових підприємств дозволили скоротити споживання енергоресурсів на 20% - 30%.

Одна з нині оновлених котелень — на Батумський, 21Д. Вона забезпечує тепловою енергією 233 житлових будинки та 20 шкіл, дитячих садків та лікарень. Нині тут встановлено обладнання високої продуктивності. Найголовніше в цих роботах — зменшення тепловтрат на шляху до осель.

«Місто готове до опалювального сезону. На будь-які негаразди (пориви чи розповітрювання систем) у нас є по дві аварійні бригади в кожному районі, котрі цим опікуються, а також слюсарі житлово-експлуатаційних управлінь», — наголосив Борис Філатов.

Загалом у Дніпрі 2582 житлових будинки, які протягом найближчих днів отримають повномасштабне та якісне централізоване опалення. Контакт-центри переведено в посилений режим роботи. Нині ж мешканцям верхніх поверхів будинків потрібно вчасно випустити повітря з батарей.

У разі виникнення будь-яких негараздів, дніпряни можуть звертатися на гарячу лінію: +38 056 732 12 12, +38 095 732 12 12, +38 096 732 12 12, +38 073 732 12 12.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Светлана  (28.11.20 17:05): Позвонила оставила заявку ну и что же?
А ничего...Как были холодные батареи так и остались так что бесполезно звонить ни кто не реагирует ну да выборы то прошли!!!
Відповісти | З цитатою
Светлана  (28.11.20 10:02): Как вам не стыдно?
Люди болеют а в квартирах холод собачий
А платить требуете как за ОТОПЛЕНИЕ!!!
Відповісти | З цитатою
Юлия  (19.11.20 21:04): Тополь 3, дом 8, 1 этаж батареи холодные. Заплатим за месяц отопления и еще за камин, который не выключается. Это ужас. Відповісти | З цитатою
Мила  (09.11.20 11:27): Запорожское шосе 68-нет отопления. Позвонила на горячую линию-записали моё обращение и сказали ждать ответ 14-30 дней. Если не получу ответ-опять им звонить-они его поищат))) Спасибо, наверно искать ответ не надо-мы с мужем скорей всего замёрзнем))). Відповісти | З цитатою
Олеся  (07.11.20 22:32): Хватит врать - тепла как не было, так и нет. Запорожское шоссе без отопления, в квартире холод, невозможно нормально убрать, полы сохли час!!! Воду спустили, батареи еле тёплые, и это на 2-м этаже!!! Тепло идёт снизу. Ответ котельной - «тепло даём согласно температурного режима», ответ ГЛ - через 2 недели принимаем жалобы, сейчас идёт запуск, серьезно?! А что это за анонсы каждый день в октябре, что мы на 100% готовы к отопительному сезону??? Где??? Вы или не обещайте, или делайте, враньё на дух не переношу 🙃 Відповісти | З цитатою
Приднепровск, отопления нет  (07.11.20 15:17): Уже 7 ноября. Первый этаж - особенно холодно, так как раньше хоть от труб с горячей водой шло тепло.
Звоню в аварийку "ваш район еще не подключают".
Это что вашу мать идиоты?!
Відповісти | З цитатою
В синагоге тепло  (06.11.20 16:21): Буду голосовать за Загида. Відповісти | З цитатою
bel  (06.11.20 09:08): Ж\м Покровский, д. 5, вчера приезхала типра городская аварийка, зашла в подвал, вышла через 10 минут, сказал,что дом подключен, и уехала. Батареи пустые , в них воды нет, на верхних этажах даже воздух не идет, когда пытаются спустить. Сейчас позвонил на горячую линию мерии, обьясняю, мне в ответ, еще пару недель могут отлаживать отопление, говорю они вчера приезжали, теперь поставят галочку, что все отопление запустили, а его нет. Бестолку все Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Лиля  (05.11.20 17:55): Тополь 3, дом 10 - нет тепла. Сказали, что повреждена теплотрасса. Они об этом знали, но вот как-то время не было всё сделать. В квартирах холодно и сыро. Вещи, перед тем как надеть, сушу утюгом. У меня хронический бронхит... Вдруг чего, скажут, что корона. Без маски ходила...((( Спасибо МЭРУ!!! Відповісти | З цитатою
житель  (05.11.20 00:17): Но за 1-2 дня все недоработки устранят и все будут с теплыми батареями, уверяет Билан !!! С 1 ноября затопили завтра уже 6.11.2020 Калиновая 61 нет тепла!!
У кого еще холодно давайте пишем народ.
Відповісти | З цитатою
1 2 3 4
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті