Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 21 вересня 2024
01:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Центрі сучасної культури у Дніпрі покажуть аудіовізуальне 3D шоу

У Центрі сучасної культури у Дніпрі покажуть аудіовізуальне 3D шоу

З 25 по 31 жовтня у Центрі сучасної культури відбудеться 3D mapping. Аудіовізуальне шоу покажуть на фасаді Центру сучасної культури — будинку 1902 року, що є пам'яткою архітектури місцевого значення.

3D mapping — це аудіовізуальне шоу, 3D-проєкція на фізичний об’єкт з урахуванням його геометрії. Тут поєднується проєкційний маппінг, електронна та акустична музика, цифрові та аналогові види графіки. Шоу репрезентує перехід від традиційного мистецтва до авангардних технік та медіумів. Над концепцією дійства працювали Kultura Medialna, Dizart Studio, з відомий аніматор Микита Лиськов та електроакустичний гурт DZ'OB.

Офлайн показ проходить щодня о 19:30 до 31 жовтня. Також шоу можна подивитися онлайн на сторінці DCCC у Facebook.

Захід проходить в рамках відкриття Центру сучасної культури. Показ безкоштовний та реалізується за підтримки Українського культурного фонду. (Просимо вказувати цю інформацію в публікації)

Центр сучасної культури у Дніпрі — культурна інституція міжнародного рівня, яка реалізується в Дніпрі. Це платформа для співробітництва з митцями та експертами, обміну досвідом та підтримки міської творчої спільноти, де поєднаються нові технології, медіа, сучасне мистецтво та неформальна освіта. Під одним дахом сконцентруються декілька публічних просторів: галерея, медіа-зона, сучасна бібліотека, коворкінг, івент-простір, лекторій, офіси для інших культурних інституцій, майстерні та кафе. Серед резидентів Центр сучасної культури — ГО «Культура Медіальна», галерея «Артсвіт», художня майстерня Ksi Prostir, «Альянс Франсез» у Дніпрі та Чеський Центр.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті