Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Станом на 10:00 в поліції Дніпропетровської області складено 5 адміністративних матеріалів щодо порушення виборчого процесу

Станом на 10:00 в поліції Дніпропетровської області складено 5 адміністративних матеріалів щодо порушення виборчого процесу

Станом на 10:00 в поліції Дніпропетровської області складено 5 адміністративних матеріалів. З них чотири протоколи складені за порушеннями, пов’язані з пошкодженням або винесенням бюлетенів, ще один – за фактом незаконної агітації в день виборів.

На цей час всі дільниці у Дніпропетровській області відкрилися. За фактом несвоєчасного відкриття шести дільниць поліція проводить перевірку для визначення правової кваліфікації.

У ситуаційному центрі ГУНП в Дніпропетровській області відбулась спільна нарада, під час якої керівники правоохоронних органів обговорили організацію правопорядку та реагування на протиправні дії під час виборчого процесу.

Ситуаційний центр ГУНП в Дніпропетровській області продовжує працювати у посиленому режимі та моніторить перебіг виборчого процесу.

Поліція закликає громадян вчасно інформувати працівників поліції про порушення на виборчих дільницях, а також дотримуватися законності під час виборчого процесу. Поліція готова миттєво реагувати на кожне повідомлення про можливе порушення законодавства.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Хм  (25.10.20 12:21): Всего 5 на всю область, та их десятки, если не сотни. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті