Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Сімферопольській патрульні затримали кабельного крадія

На Сімферопольській патрульні затримали кабельного крадія

Сьогодні, близько 5-ї години ранку патрульному екіпажу надійшла інформація про спрацювання сигналізації у комунікаційному колодязі на вулиці Чернишевського. Поліцейські оперативно прибули на місце і побачили біля колодязя двох невідомих, які тягнули кабель.

Помітивши патруль, зловмисники побігли у різні боки. Поліцейські кинулися навздогін за одним із втікачів, втім, наздогнати його не вдалося. Охоронці порядку передали прикмети вказаних осіб іншим екіпажам і згодом, на вулиці Сімферопольський патруль помітив особу, схожу за орієнтуванням у брудному одязі. Чоловіка зупинили. Поряд із ним інспектори побачили два сліп-пакети з речовинами, схожими на наркотичні. На місце події вони викликали слідчо-оперативну групу та доставили затриманого до Соборного відділку поліції. Ним виявився 40-річний громадянин, раніше засуджений за ст.185 ККУ та ст. 309 ККУ.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (22.10.20 19:46): Этих воров уже пора ломиками обратно в люк загонять.
Им штрафы на пользу не идут.
Они человеческого обращения не понимают.
Відповісти | З цитатою
cahbe  (22.10.20 13:00): У нас ещё остались медяхи что бы их резать? Кстати на фото вообще кабель какой-то левачный. 96 жил оптики в броне? Дык её развешо на трубочки пустить можно, и лампочку красивую сделать. Она на здачу не прокатит. Хоть бы медь для картинки нашли. Відповісти | З цитатою
*_*  (22.10.20 12:47): Выходит, он и вор металла, и закладчик? Не логично, закладчики обычно ничем не выделяются из общей массы. Пакеты явно подбросили мусора. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті