Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
04:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Керіництво Головного Управління міліції запрошує до співпраці та роботи в Громадській раді при ГУМВС України

Керіництво Головного Управління міліції  запрошує до співпраці та роботи в Громадській раді при ГУМВС України
vmdaily.ru
Щодо діяльності Громадської ради при Головному управління МВС України в області

У Головному управлінні МВС України в Дніпропетровській області для забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики діє Громадська рада, яку створено задля сприяння міліції в питаннях забезпечення прав людини, зміцнення законності, підвищення правової культури правоохоронців. У своїй діяльності Рада керується міжнародними документами з прав людини, ратифікованими Верховною Радою України, нормами міжнародного права та міжнародними угодами, Конституцією України, законами України, актами органів влади, а також правовими актами МВС України.

З метою покращення роботи Ради, у зв’язку з організаційними та кадровими змінами, на теперішній час проводиться її реорганізація з оновленням складу. Керіництво Головного Управління міліції запрошує членів територіальної громади Дніпропетровщини, представників правозахисних організацій, активістів правозахисного руху, журналістів, науковців до співпраці та роботи в Громадській раді при ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Основні критерії для набуття членства в Громадській раді:
- досвід у роботі щодо захисту прав людини в діяльності органів внутрішніх справ не менше 2 років;
- відсутність судимості.

Кожен кандидат має подати такі документи:
- резюме;
- ксерокопію паспорта (1,2 сторінка, реєстрація);
- рекомендація правозахисної організації;
- своє бачення роботи в громадської ради, напрямки діяльності, назву робочої групи тощо (1-2 сторінки).

Документи надсилаються до 15 червня 2009 року поштою або приймаються з 9.00 до 18.00 за адресою: ГУМВС України в Дніпропетровській області вул. Красна , 20-а (приймальня громадян), м. Дніпропетровськ, 49101 .

Після попереднього вивчення документів кандидати, що відповідатимуть зазначеним критеріям, і нададуть усі необхідні документи, будуть запрошені до ГУМВС в Дніпропетровській області для співбесіди.

Більш детальну інформацію про громадські ради, їх основні завдання, функції, напрямки діяльності можна знайти на сайті МВС України www.mvs.gov.ua

Контактні особи:
(056) 756-50-11 Нізельник Олександр Іванович
(056) 756-53-48 Міняйло Володимир Леонідович.

Gorod.dp.ua на Facebook.


пенсионер  (21.05.09 11:11): Что за бред? Нормальный человек прочитав вашу статью разве поймет что это за Рада? Занимайтесь раскрытием преступлений а не ерундой. Ответить | С цитатой
Странник  (19.05.09 22:24): А что дальше? Вывезите на прогнившей барже на середину Днепра и потопите? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте