Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі співробітники карного розшуку затримали серійних крадіїв

У Дніпрі співробітники карного розшуку затримали серійних крадіїв

Зловмисники промишляли в громадському транспорті. Підбираючи зручний момент, злочинці здійснювали крадіжки особистих речей.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили причетність групи осіб до вчинення грабежів та крадіжок у громадському транспорті на території м. Дніпро.

Так, 13 лютого близько 08.00 на зупинці громадського транспорту по проспекту Гагаріна в місті Дніпро злочинці на очах у заявника та свідків з сумки викрали мобільний телефон.

Оперативники за лічені хвилини затримали двох злодіїв. Ними виявились 52 та 33-річні місцеві жителі, раніше судимі за вчинення аналогічних злочинів. Поліцейські вилучили у чоловіків викрадене майно.

Крім того, поліцейські встановили причетність чоловіків до вчення ще чотирьох крадіжок, вчинених у жовтні та листопаді 2019 року. Злодії викрадали мобільні телефони, гаманці в громадському транспорті та на зупинках.

В ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання затриманих працівники поліції виявили та вилучили дев'ять гаманців, п'ять мобільних телефонів, вироби з жовтого металу, травматичний пістолет, магазин з патронами, а також три гранати та запали до них.

Вилучене направлено на експертизу.

Наразі, затриманих перевіряють на причетність до скоєння квартирних крадіжок у м. Дніпро.

За вказаними фактами слідчими Дніпровського відділу поліції відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) та ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Після проведення експертиз буде вирішено питання щодо додаткової кваліфікації дій затриманих за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Сидорова коза  (15.02.20 11:20): Не удивлюсь, если выяснится, что и вооружились воры в общественном тр-те из карманов пассажиров льготных категорий. Відповісти | З цитатою
Шырли Мырли  (14.02.20 16:10): Жаль что их арестовали. Меня так на Кирова в 29 маршрутке ограбили. Я сделал приманку , в старый кошелёк хим.лаборатории аккуратно положил ксерокс 20 гривен, вымазанных мелкодисперсным порошком таллия. Жаль, а так сдохли бы за свои деяния! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті