Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 2019-му 137 дітей-сиріт Дніпропетровщини отримали кошти на власне житло

У 2019-му 137 дітей-сиріт Дніпропетровщини отримали кошти на власне житло

У 2019 році 137 дітей-сиріт Дніпропетровщини отримали грошові компенсації на придбання власних квартир. Для цього з державного бюджету виділили 56,5 млн грн.

Про це повідомили у департаменті соціального захисту населення Дніпропетровської облдержадміністрації.

«У 2019-му грошову компенсацію на придбання житла мала отримати 131 дитина. Але завдяки коштам, зекономленим облдержадміністрацією на будівельних проєктах, власниками квартир стануть ще шість сиріт Дніпропетровщини. 137 хлопцям та дівчатам від 16 до 23 років вже перерахували гроші», – розповіли у департаменті соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА.

56,5 млн грн державних коштів Дніпропетровщина передбачила на виплату грошових компенсацій для придбання житла дітям-сиротам. З них понад 2,5 млн грн додатково перерозподілила Комісія з питань використання державної субвенції місцевими бюджетами для виплати компенсацій шести дітям. Це кошти, які вдалося зекономити на будівництві малих групових будинків у Покрові та Кам'янському. Все завдяки чесним кошторисам – без завищених цін на матеріали та роботи.

Розмір грошової компенсації, яку отримали діти-сироти – від 356 тисяч 128 грн до 623 тисяч 244 грн. Вона залежить від ринкової вартості житла у різних районах області.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ППП  (01.08.20 14:36): На самом деле там нарисованные деньги в нарисованных счетах в ощаде, за которые ничего купить не возможно. Нарисованные деньги сгорают через год. У сирот пропадает вера в государство. Відповісти | З цитатою
Елена  (16.01.20 11:08): А что делать тем, кто не сироты? Остальным квартиры не нужны? Родители ведь не всем могут купить. Лучше бы лояльные условия для покупки жилья для всех придумали. Тогда можно было бы раньше и о семье подумать и о детях. А так до 40-50 лет будет на квадратные метры зарабатывать. Відповісти | З цитатою
житель  (15.01.20 13:32): Даже не верится что людей с юных лет перестали загонять в кредитное рабство или делать БОМЖАМИ... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті