Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
13:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині запрацювали ще два ЦНАПи, оновлені за програмою «U-LEAD з Європою»

На Дніпропетровщині запрацювали ще два ЦНАПи, оновлені за програмою «U-LEAD з Європою»

Сучасні приміщення, нові адмінпослуги та швидке обслуговування. У Покрові та Томаківці запрацювали оновлені Центри надання адміністративних послуг.

Їх модернізували за підтримки країн Європи, розповіла заступниця директора департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОДА Олена Лічманенко.

«Першими ЦНАПами області, які відкрили за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», були Центри надання адмінпослуг у Солоному та Васильківці. Нині урочисто відкрили ще два модернізовані – у Томаківці та Покрові. Приміщення відремонтували коштом громад, нову техніку та меблі отримали від Програми, – сказала заступниця директора департаменту економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації Олена Лічманенко. – Завдяки розгалуженій мережі ЦНАПів, мешканці навіть найвіддаленіших містечок та селищ Дніпропетровщини можуть отримати будь-які адміністративні послуги швидко та з комфортом».

У Томаківському ЦНАПі можна отримати 174 найпопулярніші послуги – від реєстрації місця проживання до реєстрації громадських об'єднань. Він працює у приміщенні центральної бібліотеки за адресою: вул. Лесі Українки, 13.

У ЦНАПі Покрова можна оформити 195 видів послуг. Мешканці громади, які мають проблеми зі здоров'ям, можуть отримати адмінпослуги, не виходячи з дому – завдяки спеціальному мобільному кейсу. ЦНАП Покрова знаходиться за адресою: вул. Центральна, 48.

Обидва ЦНАПи модернізували за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.

Нині на Дніпропетровщині працює 62 ЦНАПи з філіями.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті