Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині пройшов чемпіонат Сухопутних військ Збройних Сил України на кращий підрозділ за системою БАРС «Сталева міць»

|«« «« »» »»|

На Дніпропетровщині на одному з полігонів Оперативне командування «Схід» Збройних Сил України пройшов чемпіонат Сухопутних військ Збройних Сил України на кращий підрозділ за системою БАРС «Сталева міць».

Свої сили випробували 19 команд військових частин, оперативних командувань Сухопутні війська ЗС України, навчальних центрів та вищих військових навчальних закладів.

У перший змагальний день команди пройшли випробовування смугою перешкод та вправою «планка», змагалися у швидкісній стрільбі з автоматичної зброї (дві вправи), евакуювали на швидкість умовно пораненого, метали на точність учбові гранати та подолали маршрут марш-кидка через ліс та болота.

Другий змагальний день розпочався марш-кидком з елементами спортивного орієнтування. Після долання 25-кілометрового маршруту на учасників чекало ще важче випробовування – командна естафета. Під час її проходження команди, змагалися у доланні водних перешкод (з колодою та без), швидкісному транспортуванні пораненого, перенесенні колоди та інших вантажів, переповзанні на 300-метрову дистанцію тощо…

В останній день змагань відбулася пейнтбольна «битва» та перетягування канату.

Після напружених трьох денних змагань перемогу святкували команди оперативного командування «Схід», 107 бригади (серед частин безпосереднього підпорядкування), Військовий інститут танкових військ НТУ «ХПІ».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Стоик  (06.07.19 19:28): Круто парни! Так держать. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті