Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі судитимуть директора держпідприємства за розкрадання 350 тисяч гривень

У Дніпрі судитимуть директора держпідприємства за розкрадання 350 тисяч гривень

Слідчими притягнуто до кримінальної відповідальності директора державного підприємства, який доручив виконати своїм підлеглим проектні роботи і одночасно з цим оплатив бюджетними коштами їх виконання на рахунок фіктивного підприємства.

Розкрадання було організовано за наступною схемою.

Державне підприємство, яке знаходиться у м. Дніпрі та займається проектуванням виконання спеціальних робіт у водоймах (зміна рівня вод, відновлення водності та інше), уклало договір на виконання спеціальних проектних робіт з однією із сільських рад області на суму 562 000 гривень. Передбачені договором проектні роботи були в повному об'ємі виконані співробітниками державного підприємства, а відповідна документація передана замовнику.

Однак, слідчими було виявлено, що згідно документів більшу частину робіт нібито виконало за договором субпідряду підприємство приватного сектору, за що отримало від державного підприємства 350 тисяч гривень.

Оплативши стороннім особам роботи, які були виконані його підлеглими, директор мав на меті викрасти кошти підприємства, і у подальшому привласнив їх за незаконною конвертаційною схемою.

Фіктивність фінансової операції, а також інші обставини вчинення злочину було доведено у ході розслідування, після чого директора державного підприємства повідомлено про підозру у вчиненні злочину та направлено обвинувальний акт щодо нього до суду.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Сын израилев  (03.05.19 13:15): Не может быть, что ви такое говорите. Не разу не видел. 95 квартал продолжает шутить? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті