Дві страви, три години та 22 учасники. На Дніпропетровщині обрали найкращого юного кухаря. Змагалися учні закладів профтехосвіти.
Про це сповістили в департаменті освіти і науки облдержадміністрації.«На Дніпропетровщині тривають конкурси серед учнів закладів професійно-технічної освіти. Обрали найкращого кухаря. За звання боролися 22 учасники. Спочатку вони пройшли тестування. Потім – показали майстерність на практиці. Приготували основну страву та десерт. На все мали три години», – розповіли в департаменті освіти і науки Дніпропетровської ОДА.Найкращим визнали представника Дніпровського центру професійної освіти Дениса Гуцула.
«Переможець вразив журі якістю приготованих страв та їхньою презентацією. Адже оцінювали не лише смак, а й зовнішній вигляд їстівних шедеврів», – додали в департаменті.Переможець представлятиме Дніпропетровщину на всеукраїнському етапі конкурсу. Він відбудеться наприкінці травня у Дніпрі.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |