Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 01 липня 2024
09:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині стартував конкурс бізнес-планів для студентів

На Дніпропетровщині стартував конкурс бізнес-планів для студентів

Ще не отримав диплом, а вже маєш власний бізнес-план. А також можливість розпочати кар’єру в найуспішніших компаніях України. Студентам Дніпропетровщини пропонують долучитися до конкурсу на кращий бізнес-план. Його проводить Дніпропетровська облдержадміністрація.

Прийом робіт вже стартував. У травні оголосять переможців. Про це розповів очільник області Валентин Резніченко.
«Молодь – рушійна сила змін в Україні. На цьому наголошує Президент України Петро Порошенко, – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. – Пропонуємо студентам позмагатися у конкурсі бізнес-планів. Хлопці та дівчата мають не лише вигадати цікаву ідею, але й запропонувати конкретні кроки для її реалізації».
Взяти участь у конкурсі «Кращий бізнес-план» може студент будь-якого вишу регіону, у тому числі слухачі магістратури та заочники. Головне – мати ідею для стартапу та чіткий план її реалізації. А ще – зацікавити потенційного інвестора.
«Потенційний інвестор має бачити власну вигоду. Мінімум грошових вкладень – максимум доходів. Саме такі пропозиції зацікавлять підприємців», – підкреслила декан факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів Вікторія Даценко.
У бізнес-плані студент має показати, як організувати бізнес, хто буде задіяний, скільки коштів необхідно вкласти. Де буде продаватися товар чи послуга.
«Учасники конкурсу можуть обрати будь-яку галузь економіки. Але пріоритетними визначили найбільш перспективні для нашого регіону – ІТ-індустрія, альтернативна енергетика, агропромисловий та промисловий комплекс», – сказав керівник проекту, директор Інвестиційно-інноваційного центру при Дніпропетровській облдержадміністрації Олександр Коломійцев.
«Із задоволенням візьму участь у конкурсі, – поділилася студентка Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Тетяна Головня. – Вже провела серед студентів опитування. Найпекучіша проблема – знайти роботу після вишу. Адже роботодавцям потрібен стаж. Її вирішення бачу у створенні спеціального центру, в якому хлопцям та дівчатам допомагатимуть працевлаштуватися за спеціальністю вже зі студентських років».
Прийом робіт триватиме до 30 квітня 2019-го. Їх оцінюватиме незалежна експертна комісія, у складі якої – потенційні інвестори та підприємці, представники вишів. Вже у травні оголосять переможців.
«Зацікавлені у молодих фахівцях. Тож із задоволенням візьмемо на роботу авторів кращих бізнес-планів, – сказав директор по роботі з персоналом Центральної Енергетичної Компанії Ігор Коваленко. – Наші головні критерії до конкурсних робіт – економічність та перспективність».
«Проміжні підсумки плануємо підвести вже наприкінці березня, – зазначив Олександр Коломійцев. – Переможці отримають можливість стажуватися у провідних компаніях України. Це буде хороший старт успішної кар’єри молодих людей. Передбачили і грошові премії».
Детальніше про конкурс та вимоги до бізнес-плану – тут. Телефон для довідок 067 504 05 05.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Инженер  (21.02.19 09:45): Разве студент, который совсем никогда ничего не производил и ни чем не занимался (в плане доп. заработка) может выдать "на-гора" более менее стоящий бизнес план? Много в Днепропетровске мы знаем таких случаев?
Бизнес план можно получить только от человека непосредственно занимающегося какой либо деятельностью.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті