Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
12:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ще чотири ЦНАПи Дніпропетровщини видаватимуть біометричні паспорти

Ще чотири ЦНАПи Дніпропетровщини видаватимуть біометричні паспорти

Ще чотири Центри надання адміністративних послуг Дніпропетровщини оформлюватимуть біометричні паспорти. Обладнання для цього вже придбали, нині його налаштовують.

Про це під час прес-конференції повідомила заступник директора департаменту економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації Олена Лічманенко.

«Зараз отримати документ у вигляді ID-картки та для виїзду за кордон можна у 16 ЦНАПах. Вже незабаром до них приєднаються ще чотири Центри, - розповіла заступник директора департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОДА Олена Лічманенко. - Така послуга користується популярністю серед мешканців області. Відтак і надалі плануємо розширювати перелік ЦНАПів, у яких можна оформити «біометрію».

До запровадження нової послуги готуються у ЦНАПах Зеленодольської та Миколаївської громад Петропавлівського району, Дніпровського району та Марганець. Для оформлення біометричних паспортів вже придбали необхідне обладнання - комп'ютери, принтери, фотокамери, сканери відбитків пальців, планшети для електронного підпису.

Нині «біометрію» оформлюють ЦНАПи дев'яти населених пунктів області.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті