У 2018 році на підприємствах Дніпропетровщини зросло виробництво мінеральної води, сквашеного молока, йогуртів та макаронних виробів.
Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.
«Підприємства Дніпропетровщини працюють не тільки на кількість, а й на якість. Вони модернізують обладнання та розширюють виробництво. Продукцію реалізують в Україні та поставляють за кордон», – зазначили в управлінні.
Порівняно з аналогічним періодом 2017 року, підприємства Дніпропетровської області збільшили виробництво мінеральної негазованої води на 50%, а газованої – на 27%. Серед лідерів і йогурт та сквашене молоко – їх стало більше на 16,5%. На 10% зросло виробництво макаронів.
Gorod`ській дозор | |
Фоторепортажі та галереї | |
Відео | |
Інтерв`ю | |
Блоги | |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
Погода | |
Архів новин |