Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні Дніпра виявляють випадки безвідповідального ставлення до батьківських обов’язків

Патрульні Дніпра виявляють випадки безвідповідального ставлення до батьківських обов’язків

18 жовтня спецлінії надійшло повідомлення про те, що у багатоповерхівці на проспекті Миру по сходах ходить жінка з ножем, а в її квартирі не перестає плакати дитина.

Патрульні прибули на місце події і виявили у під’їзді на 7 поверсі жінку в неадекватному стані, яка розкидала сміття й кричала.

Побачивши поліцію вона забігла до свого помешкання і зачинилася. Поліцейські викликали представника ювенальної превенції й опитали сусідів жінки. Ті розповіли, що вона вживає наркотичні речовини.

Патрульні стали прохати жінку відкрити двері аби вони змогли побачити чому плаче дитина. Та через деякий час погодилася.

Інспектори виявили в квартирі страшний безлад, антисанітарію, були відсутнє опалення та світло. З жінкою перебував її однорічний син.

Було прийняте рішення шпиталізувати дитину до лікарні та обстежити її. Медики забрали малюка. З жінкою надалі працюватиме ювенальна превенція.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті