Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На авіа-шоу «Вільне небо» можна дістатися автобусом

На авіа-шоу «Вільне небо» можна дістатися автобусом

День незалежності України Дніпропетровщина відзначить масштабним фестом «Вільне небо». Він пройде на аеродромі у селі Майське. Дістатися на свято без перешкод зможуть усі бажаючі. З Дніпра, Павлограда та Синельникового їздитимуть автобуси.

Про це розповіла радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ольга Горб.
«День незалежності України вже традиційно відзначатимемо на аеродромі у селі Майське. Хочемо, щоб якомога більше жителів нашої області долучилися до свята. Тому подбали про деталі – щоб було, де перекусити, де поставити авто. Добратися на фест можна буде і громадським транспортом», – розповіла Ольга Горб.
Автобуси стартують: у Дніпрі – від цирку, у Павлограді та Синельниковому – від центральних автостанцій. Рейси – з 8.30 до 12.30. Вартість квитка – 40 грн.

Транспорт ходитиме й з Майського. Відправка – як тільки набиратимуться автобуси.

Якщо ж вирішили їхати власним авто – можна їхати по трасі Дніпро-Павлоград та за вказівником повернути на Майське, або ж слідувати трасою Дніпро-Синельникове.

Дорога з Дніпра займе майже півтори години, з Павлограда – годину, з Синельникового – 30-40 хвилин. Безкоштовна парковка – напроти аеродрому. Вона на 10 тисяч місць.

З програмою авіа-шоу «Вільне небо» можна ознайомитися тут.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті