Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
09:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Внесок Дніпропетровщини у загальнодержавний оборот від промислової діяльності складає 19,6%

Внесок Дніпропетровщини у загальнодержавний оборот від промислової діяльності складає 19,6%

Упродовж січня–червня 2018р. товаровиробники Дніпропетровської області відвантажили споживачам продукції, надали послуг промислового характеру на суму 237,4 млрд.грн.

З них 59,4% обсягу реалізації припадало на переробну промисловість, 26,6% – добувну промисловість і розроблення кар’єрів, 13,1% – постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря; решта – на водопостачання; каналізацію, поводження з відходами.

Внесок Дніпропетровщини у загальнодержавний оборот від промислової діяльності складає 19,6%.

У структурі обсягу реалізованих промислових товарів і послуг переважає продукція металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (38,1%). До списку лідерів серед товаровиробників-переробників належать і галузі з виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів (6,3%), машинобудування (3,6%), хімічних речовин і хімічної продукції (3,4% ).

Найбільша питома вага в обсязі реалізованої промислової продукції (товарів, послуг) багатогалузевого господарського комплексу Дніпропетровської області припадає на підприємства міст: Кривий Ріг (34,8%), Дніпро (28%) та Кам’янське (12,8%).

Gorod.dp.ua на Facebook.


артем  (07.08.18 19:42): Наверное глава области сейчас соточку тяпнул по этому поводу))) область даёт 20% бюджета страны, а в областном центре нет аэропорта, нет дорог по области( хуже дорог чем в нашей области нет в Украине) больницы никакие, экология ужас, но бабло область отдаёт больше всех, терпимы мы((( с таким губернатором Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті