Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У торговому центрі Дніпра пройшли навчання з ліквідації пожежі та евакуації відвідувачів

|«« «« »» »»|

За легендою навчань, які пройшли 27 квітня в ТРЦ «Апполо», пожежа виникла у дитячій ігровій кімнаті на другому поверсі.

Під час евакуації відвідувачі намагались швидко залишити приміщення та забирали свої авто з підземного паркінгу, де за легендою сталось ДТП з подальшим горінням.
«Під час сьогоднішніх навчань, за попередніми даними, персонал спрацював правильно, але із затримкою було передано інформацію про пожежу з пульта пожежної безпеки безпосередньо на «101», потім проведені всі необхідні заходи. Саме від початкових дій персоналу залежить успіх евакуації відвідувачів та порятунку» - розповів начальник оперативно координаційного центру ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Олег Кушнірук.
Далі до рятувальної справи та гасіння пожежі були задіяні пожежно-рятувальні підрозділи. За лічені хвилини до місця виклику прибули підрозділи пожежно-рятувальної служби Головного управління.

Рятувальники негайно розпочали розвідку в середині ТРЦ, де було виявлено заблокованих людей, після чого приступили до евакуації та гасіння пожежі.

Внаслідок злагоджених та оперативних дій вогнеборців, умовна пожежа швидко ліквідована, вогонь не встиг поширитися за межі розважального місця.

На верхній секції ТРЦ «Апполо» знаходились люди, яких рятувальники евакуйовали за допомогою автодрабини. У результаті всі відвідувачі ТРЦ були врятовані.

До ліквідації умовної пожежі під час навчань було задіяно 7 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 35 чоловік особового складу рятувальників.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті