Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Іларіонівській об’єднаній громаді шитимуть військове взуття на експорт

В Іларіонівській об’єднаній громаді шитимуть військове взуття на експорт

В Іларіонівській ОТГ Дніпропетровської області шитимуть берці й тактичні чоботи для чеської та латвійської армій, які входять до складу Північноатлантичного альянсу НАТО. Планируется, что производство с чешскими инвестициями начнет работу в этом году.

Цього літа на території Іларіонівської громади має розпочати роботу цех з пошиття взуття для армії НАТО. Військові чоботи на різний сезон випускатиме компанія з чеськими інвестиціями.

За попередніми даними, на виробництві працюватимуть півсотні місцевих мешканців. Троє з них вже пройшли навчання в Чехії – тепер передаватимуть знання колегам.

За необхідності кількість робочих місць готові розширити, кажуть власники.

«Приміщення, де розташується цех, приводять до ладу, ведуться підготовчі роботи. Для комфорту працівників обладнають душові, роздягальню та їдальню, – розказав голова Іларіонівської об’єднаної громади Дмитро Екзархов. – Наразі підрядники монтують лінію з виробництва взуття. На підприємстві, у першу чергу, робитимуть акцент на якості, а вже потім – на кількості».
Очільник громади сподівається, що незабаром тут розпочнеться серійне виробництво взуття й для української армії.

Іларіонівська ОТГ утворилася наприкінці 2017 року. Навколо неї об’єдналися майже 13,5 тис. мешканців 12 населених пунктів.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Из хандураса  (19.04.18 23:26): К, нада строить касмадром або шось для литакив або геликоптерив! А може фсьож мэтро?... Відповісти | З цитатою
Scorp  (19.04.18 17:08): Новость хорошая, осталось только дорогу в Илларионово сделать, потому что то, что там есть - одна сплошная яма. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті