Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Режисер «Кіборгів» та «Хайтарми» Ахтем Сеїтаблаєв проведе творчий вечір в ДніпроОДА

Режисер «Кіборгів» та «Хайтарми» Ахтем Сеїтаблаєв проведе творчий вечір в ДніпроОДА

Мешканців Дніпропетровщини запрошують на творчий вечір відомого українського режисера, актора та телеведучого Ахтема Сеїтаблаєва.

Цікаві історії та живе спілкування чекають на прихильників майстра у ДніпроОДА 27 березня. Участь безкоштовна, потрібно лише зареєструватися онлайн, розповів очільник області Валентин Резніченко.

«Творчі вечори й концерти, презентації книг та кіносеанси – все це гарна традиція для ДніпроОДА. Цього разу готуємо для мешканців області чергову цікаву зустріч. До нас завітає режисер «Кіборгів», найгучнішого українського фільму останнього часу, Ахтем Сеїтаблаєв. Запрошуємо всіх бажаючих», - зазначив Валентин Резніченко.
Ахтем Сеїтаблаєв – український телеведучий, актор та режисер. Він зняв кінострічку про депортацію кримськотатарського народу «Хайтарма», де зіграв головну роль – видатного льотчика Амет-Хана Султана, взяв участь у зйомках телесеріалу «Гвардія». Найбільш знакова робота Ахтема Сеїтаблаєва – фільм «Кіборги» про події в АТО, який вийшов на екрани наприкінці 2017-го.

Протягом двох годин учасники творчої зустрічі зможуть поспілкуватися з Ахтемом Сеїтаблаєвим, почути від нього історії з творчого життя та поставити питання. Буде можливість побачити й уривки з фільмів майстра.

Творчий вечір пройде 27 березня у великій залі ДніпроОДА, початок - о 19:00. Вхід безкоштовний, але за попередньою реєстрацією.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дарья  (26.03.18 09:43): Заполнили форму предварительной регистрации, но подтверждения не получили...Приходить/не приходить? Відповісти | З цитатою
viki  (15.03.18 13:04): так 27 марта или 27 апреля? Відповісти | З цитатою
Почему  (15.03.18 10:57): до сих пор нельзя посмотретть фильм в инете после проката - его должны все увидеть. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті