Дніпропетровщина – єдина область в Україні, яка три роки поспіль збільшує валове виробництво продуктів. Наразі регіон посідає 2-е місце в країні за обсягами продукції сільського господарства.
Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА.
«Дніпропетровщина – єдиний регіон в Україні, що декілька років поспіль збільшує виробництво продуктів. Якщо в середньому по країні спостерігається зниження ВВП у цій галузі, то наша область, навпаки, нарощує темпи», – зазначив начальник управління агропромислового розвитку ДніпроОДА Вадим Удовицький.
Врожаї зернових в області щороку – більше 3 млн тонн.
«Така тенденція зберігається вже п'ятий рік поспіль, – додав Вадим Удовицький. – У 2017-му зібрали 3,6 млн тонн зерна. Це майже на 3% більше, ніж у попередньому році».
Щороку харчові та переробні підприємства області виготовляють все більше м'яса, круп, олії, вершкового масла, молока, сиру та ковбаси.
Нині на Дніпропетровщині працюють більше 100 потужних переробних підприємств.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |