Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За рік в ЦНАПах області надали понад 600 тисяч адмінпослуг

За рік в ЦНАПах області надали понад 600 тисяч адмінпослуг

У 2017 році мешканці регіону отримали понад 612 тисяч адмінпослуг у ЦНАПах області. Це майже на третину більше, ніж у 2016-му.

Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Адмінпослуги мають бути якомога ближчими до людей – на цьому наголошує Президент України Петро Порошенко. Дніпропетровщина впевнено утримує лідируючі позиції серед інших регіонів – і за загальною кількістю ЦНАПів, і за їх чисельністю в об’єднаних територіальних громадах. Протягом минулого року фахівці центрів надали понад 612 тисяч адмінпослуг – це на 27% більше, ніж у 2016-му», – зазначив Валентин Резніченко.
У ЦНАПах можна отримати близько 200 адмінпослуг. Там можна зареєструвати бізнес, нерухомість, оформити біометричний паспорт та прописку. А ще – зареєструвати немовля та навіть записати дитину у чергу в дитсадок.

Одна з найпопулярніших серед мешканців регіону послуг – реєстрація нерухомості. У 2017-му ЦНАПи Дніпропетровщини отримали більше 57 тисяч таких заяв і запитів, додав очільник області.

У ЦНАПі також можна дізнатися, як правильно оформити ту чи іншу послугу. Протягом минулого року фахівці центрів надали понад 953 тисячі кваліфікованих консультацій – це майже у 2,5 рази більше, ніж у 2016-му.

«Зробити адмінпослуги якомога доступнішими для всіх мешканців дозволяють сучасні технології. Дніпропетровщина має унікальні практики, якими готова поділитися з іншими регіонами. Це і мобільний офіс у Кам’янському, і пересувний ЦНАП-трансформер у Кривому Розі. А ще – перший в Україні сільський центр, де можна оформити біометричний паспорт – він створений в Олександрополі», – повідомив Валентин Резніченко.
Загалом на Дніпропетровщині працюють 56 ЦНАПів та їх філій.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Имя любимое мое  (30.01.18 12:27): В миллионнике? "Около 200 админуслуг"... Центрами пользуются около 30% жителей Днепра. Это фиаско, братан Валентин или зрада. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті