Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
23:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Гліб Пригунов: «Ми повністю забезпечили область шкільними автобусами!»

Гліб Пригунов: «Ми повністю забезпечили область шкільними автобусами!»

У 2016 та 2017 роках органами місцевого самоврядування було прийнято рішення щодо створення 26 опорних навчальних закладів та їх філій, які оснащені сучасною матеріально-технічною базою. Другим питанням постало забезпечення транспортування дітей шкільними автобусами.

Зараз у Дніпропетровській області забезпечено стовідсоткове безкоштовне підвезення понад 17 тисяч школярів 390 шкільними автобусами.

Сьогодні отримали 11 одиниць автотранспорту заклади загальної середньої освіти, які у 2017 році вжили заходи щодо модернізації освітньої мережі. За рахунок коштів обласного бюджету було придбано шкільні автобуси для шкіл Васильківської, Дніпровської, Петриківської, Петропавлівської, Томаківської, Юр'ївської, Криворізької райдержадміністрацій, для закладів загальної середньої освіти Новоолександрівської та Чкалівської сільських рад, а також Томаківської та Лихівської селищних рад. Загалом за останні два роки шкільний автопарк поповнився на 67 автобусів.

«Наступного року розпочнеться модернізація шкільного автопарку – заміна старих автобусів на нові», - підкреслив Гліб Пригунов.

«Усі діти мають навчатися в комфортних умовах, незалежно від того, де вони мешкають – у місті чи в селі. На доступі до якісної освіти наголошує Президент України Петро Порошенко. Цьогоріч модернізуємо в області 25 шкіл. Ще один крок до нової якості освіти – сучасні автобуси. За три останні роки шкільний автопарк поповнився 78 авто», – зазначив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

Новенькі жовтогарячі автобуси «Ataman» українського виробництва. Вони тихі, комфортні та безпечні. Мають сучасну паливну систему, обмежувачі швидкості та додаткові люки. Автономне опалення дозволяє обігрівати салон незалежно від роботи двигуна. Всередині – «тривожні кнопки» виклику водія та гучний зв'язок.

Водій Володимир Шевцов призвичаюється до нового авто.

«Наскільки все-таки виріс сьогодні наш автопром! – поділився шофер. – Салон світлий і просторий. Понад 30 крісел розроблені під школярів: обладнані пасками безпеки та підлокітниками, під сидіннями – спеціальні корзинки для речей. Тепер головне завдання дітей – гарно вчитися і слухати водія під час поїздки».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті