Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
01:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ефективне використання бюджету дозволить заощадити гроші

Ефективне використання бюджету дозволить заощадити гроші

Бюджетна комісія обласної ради розглянула уточнення до кошторису поточного року. «2017 добігає кінця, але ефективне використання обласних коштів стоїть в пріоритеті роботи комісії», - зазначив її голова Андрій Ніконоров.

Під час засідання члени комісії заслухали звіт департаменту фінансів держадміністрації та проголосували за наступні видатки. В першу чергу, в нашій області на цей рік плануються вибори у ще 3-х ОТГ, тож на підготовку процесу обласна рада спрямувала близько півмільйона гривень. 

«Сьогодні формування нових громад на Дніпропетровщині є чи не найважливішим завданням для обласної ради. Ми сприяємо цьому процесу на всіх рівнях - матеріальному, консультативному, залучаємо іноземних партнерів для співпраці з громадами», - зазначив голова обласної ради Гліб Пригунов. 

Окрім того, бюджетна комісія проголосувала за видатки до найважливіших сфер життя області: медичну, освітню, спортивну та ін. За минулий рік майже 4,5 млн грн були направлені на закупівлю медичного обладнання та комп'ютерів для центрів обробки даних і амбулаторій сімейної медицини. Державну субвенцію бюджетам міст і районів - 7,5 млн - виділили на придбання штучного покриття для облаштування футбольних полів. Що стосується погашення різниці в тарифах, субвенція бюджетам міст і районів становить понад 63 млн грн. Основними проектами, на які були направлені кошти області, були заходи Програми розвитку місцевого самоврядування - 156 тисяч гривень. Майже 600 тисяч розподілили на фінансування переможців обласного конкурсу проектів і програм розвитку місцевого самоврядування. 100 тисяч - на проведення досліджень для вагітних високого генетичного ризику обласному центру медичної генетики і перинатальної діагностики. Великим проектом в області є реконструкція і будівництво відділень дитячої лікарні імені Руднєва. Для нового корпусу було виділено майже 250 тисяч гривень - на електроенцефалографічний комп'ютерний 24-канальний комплекс. На зарплати працівникам професійно-технічних навчальних закладів виділено майже 5 млн. грн. Установам освіти: на оплату енергоносіїв - 8, 7 млн; проведення капітальних ремонтів - майже 3 млн. 

Також з бюджету виділено 1,2 млн грн на продовження здобуття вищої освіти 174 студентам ліквідованого Інституту «Стратегія».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті