Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Молодіжні працівники області вивчають європейськимі методики

Молодіжні працівники області вивчають європейськимі методики

У Дніпрі пройшов тренінг для фахівців, які працюють з молоддю. Протягом трьох днів вони вчилися впроваджувати у свою роботу сучасні європейські практики.

Про це повідомили в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА.

«Є три головні принципи: «разом з молоддю», «для молоді», «силами самої молоді». Якщо їх дотримуватися – буде ефективна робота. На тренінгу вчили слухачів застосовувати саме цей підхід», - розповів Владислав Яцук, заступник начальника управління молоді і спорту ОДА.

На тренінг національної програми «Молодіжний працівник» прийшли більше 20-ти слухачів – представники молодіжних і студентських рад, громадських організацій, влади.

«Під час тренінгу ми застосовували європейські методики освіти. Зокрема, інтерактивне навчання з активним залученням аудиторії. Тож «випускники» теж будуть їх використовувати в повсякденній діяльності», - зауважили в управлінні.

Після тренінгу учасники отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Це вже четвертий тренінг, який проходить з початку року. Наступний запланований на грудень, додали в управлінні.

Програма «Молодіжний працівник» реалізується з 2014 року за підтримки ПРООН в Україні та у співпраці з Міністерством молоді та спорту й Державним інститутом сімейної та молодіжної політики. Підвищити професійний рівень мають можливість представники влади та громадськості, які працюють з молоддю.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті