Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Даша Малахова: глядачів не боюся, тому зовсім не хвилююся перед виставами

Даша Малахова: глядачів не боюся, тому зовсім не хвилююся перед виставами

«Звідки беруться діти». Виставу із такою назвою сьогодні покаже Київський театр на Подолі в рамках театрального фестивалю «Феєрія Дніпра», що проходить під патронатом Гліба Пригунова.

Актори театру відкрили журналістам деякі секрети постановки. Створювалася вона ще 10 років тому як благодійна. Адже гроші, зароблені від перших 50 спектаклів під час турне по Україні, були передані в фонд «Отчий Дім». На ці кошти був збудований один дитячий будинок та декілька відреставровано.

Склад акторської трупи постійно змінюється. В цій виставі встигли зіграти декілька вітчизняних зірок: Марія Єфросиніна, Володимир Горянський, Сергій Прутала та ін. Сьогодні у Дніпровському академічному театрі драми та комедії відбудеться дебют у цьому спектаклі одного з провідних акторів театру на Подолі – Андрія Пархоменка. Саме під нього була переписана роль еврейки-акушерки бальзаківського віку.

Актори Київського академічного драматичного театру на Подолі розповіли чому вистава «Звідки беруться діти» користується популярністю серед вагітних. Провідна тема спектаклю – материнство. Саме із цим актори пов'язують те, що під час гастролей багато актрис стали мамами, в тому числі і Ганна Саливанчук і Даша Малахова. Актори також наголосили, що дуже раді приїзду у Дніпро, адже бувають тут не часто і дніпровського глядача майже не знають, але зовсім не переживають.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті