Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Феєрія Дніпра» - відкрилась аншлагом!

«Феєрія Дніпра» - відкрилась аншлагом!

На відкриття Першого всеукраінського театрального фестивалю «Феєрія Дніпра» зібралася майже вся театральна спільнота.

Фестиваль урочисто відкрив його ініціатор голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.

Протягом 10 днів на сцені Дніпровського театру Драми та комедії пройдуть вистави найкращих театрів України. Це вистави, які отримали найкращі відгуки театральних критиків, які завжди збирали аншлаги, лауреати різних театральних фестивалів та конкурсів не лише в Україні, а й за кордоном.

Глядачі Дніпропетровської області зможуть побачити гру таких відомих акторів як Ада Роговцева, Дар’я Малахова, Анна Саліванчук та інших. Буде почесний гість на фестивалі – письменниця Марія Матіос. Режисер Віталій Малахов та Ада Роговцева проведуть спеціальні майстер-класи.

Гліб Пригунов зазначив:

«Феєрія Дніпра» - це поштовх до того, аби Дніпро став справжнім театральним містом, це внесок у майбутнє Дніпропетровської області – цивілізованого та розвиненого регіону! «Феєрія Дніпра» покликана пробудити інтерес до театрального життя , це ще один крок до нового стилю життя – культурного і насиченого»!

Голова обласної ради також побажав усім яскравих вражень і насолоди від театральних постановок!

Gorod.dp.ua на Facebook.


Самуил  (08.10.17 22:26): Спасибо, конечно, что сделали новый фестиваль, но хотелось бы вернуть любимый фестиваль "Рампа". Сделали не очень хорошую кальку с фестиваля, который хоть и был аматорским, но был более интересным. Открытие "Феерии" напоминало обязаловку для ведущих( это подтвердили и последующие дни), да и организация фестиваля в целом была всего лишь плохой копией "Рампы". тетары профессиональные , а фестиваль - любительский Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті