Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 03 липня 2024
15:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпрян навчать заощаджувати та безпечно використовувати газ у побуті

Дніпрян навчать заощаджувати та безпечно використовувати газ у побуті

З 15 вересня по 15 жовтня ПАТ «Дніпрогаз» проводить місячник із безпечного та заощадливого використання газу та газових приладів у побуті.

Відповідні місячники традиційно проводять двічі на рік – навесні та восени. Про це під час прямої телефонної лінії 20 вересня повідомив головний інженер ПАТ «Дніпрогаз» Костянтин Кіптілий.

«Навесні такий місячник проводимо серед учнів шкіл, а зараз – серед студентів, зокрема тих, хто мешкає в гуртожитках. Працівники нашої компанії навчають студентів безпечно користуватися газом у побуті, правильно поводитися в разі його витоку тощо. Такі інструктажі є корисними та особливо актуальними, адже незабаром настане опалювальний сезон, тому нагадати про безпеку важливо. Загалом під час місячника буде охоплено 50 гуртожитків міста», – сказав він.

Головний інженер Дніпрогазу також нагадав про найбільш поширені технічні порушення, які трапляються при обслуговуванні газового обладнання. Серед них – витік газу в системі газопостачання, несправність автоматики безпеки водонагрівальних та опалювальних газових приладів тощо.

«Такі порушення можуть призвести не лише до травмування людей, а й до летальних випадків. Небезпечна ситуація може трапитися й тоді, коли люди відмовляють фахівцям у доступі для виконання своєчасного технічного обслуговування газового обладнання», – додав Костянтин Кіптілий.

За його словами, з початку року фахівці Дніпрогазу під час перевірок у помешканнях дніпровців виявили 1,5 тис. порушень. Зараз без газу в місті лишаються 300 домоволодінь саме через технічні порушення, які не усунули.м Також під час прямої телефонної лінії фахівець зі зв'язків із громадськістю та пресою ПАТ «Дніпрогаз» Микита Лучкін анонсував конкурс дитячого малюнку «Безпечна Україна». Його проводитимуть до Дня захисника України серед дітей віком від 6 до 14 років.

Роботи приймаються до 1 жовтня за адресою вул. О. Кониського (колишня вул. Володарського), 5 або на електронну пошту [email protected]. Голосування триватиме до 10 жовтня.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ВГ  (29.09.17 13:57): Прошу объяснить п... работников Днепрогаз, как при наличии одной варочной поверхности (электро-духовка) многие годы выставляли счет за 21,3 м.куб, А за август месяц выставили счет на 54,9 м.куб. Или в августе я больше жрать стал? Депутатам этот вопрос задали, они подняли руки, нет у них возможностей бороться с газовыми магнатами. Если умный Днепрогазовец этот вопрос прочтет, прошу дать ответ. Відповісти | З цитатою
11111  (21.09.17 15:43): А что это за улица Канского? Відповісти | З цитатою
ХХХ  (21.09.17 13:49): поднять еще раз цену и будет экономия и без внедрения новых технологий и альтер.источников Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (57)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (13)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (6)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (4)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті