Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Конкурси на найкращого тата, дитячі пісні та майстер-класи для мужніх: У Дніпрі відзначили День батька

|«« «« »» »»|

До Дня батька у парку ім. Лазаря Глоби в Дніпрі влаштували велике родинне свято. На захід із веселими конкурсами, творчими майстер-класами та виставкою спецтехніки прийшли кілька сотень містян.

Під час свята серед чоловіків провели конкурс на звання супертата. Також у парку пройшли сімейні естафети, учасники яких отримали пам'ятні призи.

До сімейних розваг залучили навіть головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області, полк «Дніпро-1» та Національну гвардію України. Військові та спецпризначенці допомогли у проведенні змагань зі складання та розбирання автомата Калашникова. Також вони демонстрували бойову техніку й спорядження захисників.

«Тут весело та цікаво. Нам із дітьми все сподобалося. Добре, що можна провести це свято у такій атмосфері. Хочемо спробувати все, що тут є», – поділився враженнями батько двох дітей Степан.

У мерії впевнені: такі святкування доводять, що в сучасному суспільстві роль батька набуває дедалі більшого значення.

«Дякуємо батькам та чоловікам, які тут зараз є. Ви стоїте на захисті своєї країни, бороните своїх дітей, свої родини, – зазначила заступник директора-начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання міськради Дар'я Біла. – Багато сучасних татусів зараз не просто гуляють із дітьми. У суспільстві все більше відчувається роль саме батька. Ми відходимо від радянських стереотипів, що дитиною має опікуватися винятково мати».

Зазначимо, що День батька є традиційним святом для багатьох європейських країн.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті