Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
01:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До Міжнародного Дня сім’ї у двох парках Дніпра на містян чекає розважальна програма, подарунки та концерти

|«« «« »» »»|

У суботу, 13 травня, дніпровці відзначають Міжнародний День сім'ї. Впродовж дня з 11-00 до 18-00 у двох парках міста, а саме в парках ім. Л. Глоби (Фестивальний майданчик) та ім. Т. Шевченка (центральна алея парку, район ДК студентів), для мешканців Дніпра міська влада підготувала багато цікавого.

Тут проходять виступи творчих колективів, майстер-класи, квести, різноманітні ігри та анімація, техноатракціони, перегляд мультфільмів під відкритим небом, цікаві фотозони, танцювальний флешмоб та багато іншого.

Тетяна прийшла на свято разом із сином:

«Ми живемо поблизу парку Шевченка, тож вирішили разом із сином подивитись, що тут відбувається. Мені дуже подобається, що тут є конкурси для дітей абсолютно різного віку, а також сімейні естафети. Гарно, що міська влада і мер організовують такі свята для містян», - розповіла гостя свята.

Ще один подарунок до свята для діточок - роздача солодкої вати, морозива та лимонадів.

«Ми прийшли на свято разом з онучкою, поки що побачили не всі локації, що тут є, але нам вже подобається. Онучка вже спробувала морозиво, яке тут роздавали, а я подивились на гарний танцювальний номер», - розповіла гостя свята Любов Петрівна.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр-юа  (14.05.17 16:30): Сходили с дочками на праздник- очень понравилось. И аквагримм и татушки-хной доставили радость детворе. Сладкая вата и мороженое вообще супер - без давок и ругании . Спасибо и организаторам и горожанам за хорошие выходные. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1  (14.05.17 11:37): Когда вот смотришь на такие фото, понимаешь как мы опустились. Очень похоже на фото с бедных африканских стран. Про богатые типа ЮАР и говорить нечего , мы им теперь не ровня. Ввп Украины меньше ввп Гондураса, но это цифры. А фото... Просто боль. Відповісти | З цитатою
мама  (13.05.17 18:19): Может кто-то из организаторов подскажет.где искать фото с фестиваля??спасибо Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті