Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
11:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У міськраді привітали військовослужбовців з річницею створення Східного територіального управління Військової служби правопорядку

|«« «« »» »»|

У вівторок, 25 квітня, у Дніпровській міській раді привітали ветеранів Військової служби правопорядку з 15-ю річницею створення організації та військовослужбовців Східного територіального управління Військової служби правопорядку з першою річницею формування структури.

З нагоди свята 12 військовослужбовців отримали грамоти, подяки та пам'ятні медалі від міської ради.

«Із перших днів існування Військової служби правопорядку її особовий склад з гідністю виконує завдання із забезпечення правопорядку та військової дисципліни. Військовослужбовці Східного територіального управління Військової служби правопорядку завжди проявляють мужність та героїзм, самопожертву та відданість військовому обов'язку. Від імені міської ради вітаю вас зі святом», – звернувся до військових директор департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради Олександр Чудновський.

Начальник Східного територіального управління Військової служби правопорядку полковник Ігор Защитин отримав пам'ятний подарунок від імені міського голови Бориса Філатова.

«Сьогодні ми святкуємо першу річницю створення Східного територіального управління Військової служби правопорядку, яке було переформовано 25 квітня 2016 року з Дніпропетровського зонального відділу Східного територіального управління Військової служби правопорядку у зв'язку із указом Президента України щодо розподілу зони відповідальності. Наразі до сфери нашої відповідальності входять Харківська, Дніпропетровська, Запорізька, Луганська та Донецька області. Мені дуже приємно, що нас запросили на такий урочистий захід та відзначили і ветеранів Військової служби правопорядку, і тих, хто прийшов до неї нещодавно», – розповів Ігор Защитин.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті