Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
00:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Велогонщиці із Кам'янського стали чемпіонками України в командній гонці

Велогонщиці із Кам'янського стали чемпіонками України в командній гонці

Чемпіонат України з велоспорту (багатоденна гонка) серед юніорів пройшов в Білій Церкві з четвертого по дев'яте квітня.

В змаганнях прийняли участь чотири вихованці тренера Сергія Федоренка із Кам'янської ДЮСШ № 4-ЦТК "Горицвіт". Дар'я Жук і Валерія Зайчук, виступаючи в складі збірної команди до якої входили ще представниці із Дніпра, Житомира і Хмельницького, стали чемпіонками країни.

"Перший день дівчата виграли 15-кілометровий командний пролог, - розповідає С.Федоренко. - Потім були дві групові гонки і роздільний старт. Завершився чемпіонат критеріумом. Результати кращих чотирьох велогонщиць йшли в командний залік. П'ята була на підстраховці. Там же їхали Артур Орлов і Ярослав Козаков. Але Артур чомусь під час другої групової гонки зійшов з дистанції. Ярослав виступав за команду з Миколаєва, яка завоювала срібні медалі. А в індивідуальному заліку він був третім".
Після Білої Церкви вже сьогодні Д.Жук і В.Зайчук змагалися в Львові на треку. В кінці цього тижня Я.Козаков прийме участь в Одесі в шосейній велогонці серед дорослих спортсменів, а дівчата 24 квітня будуть змагатися в чемпіонаті України в неолімпійських видах програми (парна, командна і роздільна гонки на 4 км, критеріум та гонка з вибуванням - по 40 км, - прим. автора), який пройде в центрі Рівного.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті