Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині пройде День діагностики меланоми: на медогляд запрошують дітей та дорослих

На Дніпропетровщині пройде День діагностики меланоми: на медогляд запрошують дітей та дорослих

Помітили, що родимка збільшилася чи її краї стали нечіткими – зверніться до лікаря. Це можуть бути перші симптоми меланоми – захворювання, що викликає рак. Швидко та без направлення від лікаря пройти медогляд можна з 13 по 19 квітня.

Про це повідомили в Обласному центрі здоров’я.

13 квітня на Дніпропетровщині пройдуть акції з виявлення меланоми. Обстежитися можна буде швидко та без направлення від лікаря. Результати - в той же день.

«Меланома – пухлина шкіри, яка може призвести до раку. Особливу увагу треба приділити дітям. Батьки мають стежити за змінами на шкірі малечі. Якщо виявили підозрілі новоутворення – проконсультуйтеся з лікарем», - сказав директор Обласного центру здоров’я Юрій Корягін.

Швидко обстежити дитину можна 13 квітня в обласній дитячій лікарні. Адреса: вулиця Космічна, 13. Працюватимуть фахівці з 9.00 до 15.00. Обстеження безкоштовне.

«Попіклуватися про своє здоров’я мають і дорослі. Якщо ви помітили якісь незвичайні новоутворення, що швидко збільшуються у розмірах, змінюють свій колір – зверніться до лікаря. Виявлення недугу на ранніх стадіях може вберегти життя», - наголошують спеціалісти .

Дорослі можуть звернутися до своїх сімейних лікарів. Можна приходити й до шкірно-венерологічних та онкологічних закладів. В області такі працюють у Дніпрі: вул. Космічна, 21 та вул. Байкальська, 9а. У Кривому Розі: вул. Дніпровське шосе, 14. У Кам’янському: проспект Аношкіна, 72. Огляд також безкоштовний.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Инна Константиновна  (17.04.17 20:54): У меня родинки в области груди которые меня беспокоят.Врач даже меня не выслушал.Осмотр проводился через стол ,сидя на расстоянии одного метра,с командой:"повернитесь ко мне спиной".
Итог:идите удаляйте по месту жительства.Зачем нужны такие "дни здоровья"?
Відповісти | З цитатою
401  (11.04.17 20:11): А Врачи об этом знают?! талончик не попросят?! ил очередь на сколько километров будет? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті