Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Лауреати фесту «Пісні, народжені в АТО» об’їхали з гастролями близько 10 міст

Лауреати фесту «Пісні, народжені в АТО» об’їхали з гастролями близько 10 міст

З десяток міст відвідали з гастролями лауреати фестивалю «Пісні, народжені в АТО». Київ, Миколаїв, Кропивницький, Полтава - наживо авторські композиції бійців слухали в різних куточках України. Наступне місто - Умань.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Лауреати фестивалю «Пісні, народжені в АТО» живуть насиченим творчим життям. Людям полюбилися проникливі композиції про війну, хлопців почали запрошувати до різних куточків країни. Бійці поїхали на Всеукраїнські гастролі. Позаду вже залишилися Дніпро, Знам’янка, Київ, Миколаїв, Кропивницький, Кролевець, Полтава, Любомль. Попереду – сцена Умані», - розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Концерт в Умані лауреати фестивалю «Пісні, народжені в АТО» дадуть 18 березня. Співатимуть дві групи та шестеро сольних виконавців.

«З хлопцями із фесту об’їхали вже всю Україну. Усюди нашу команду зустрічали дуже тепло. Я давно хотів виступити в Умані, адже зараз мешкаю тут. Нарешті плануємо концерт в цьому місті. Співати будемо в міському палаці культури, який знаходиться в самісінькому центрі. Зал великий – 700-800 місць. Сподіваємося зібрати аншлаг», - поділився лауреат фестивалю «Пісні, народжені в АТО» Сергій Кононенко.

У найближчих планах лауреатів фесту – концерти у Томаківці Дніпропетровської області та Лозовій, що на Харківщині.

Фестиваль «Пісні, народжені в АТО» команда Валентина Резніченка та обласна асоціація воїнів АТО організували у Дніпрі в травні 2016-го. На концерт з’їхалися 20 виконавців зі всіх куточків країни. Співали про пережите на війні: від ліричних пісень до року та гумористичних замальовок. Після фестивалю його учасники записали перший в країні диск АТОшних пісень, який презентували у Києві. Нині ДніпроОДА розшукує талановитих бійців для участі в другому фестивалі «Пісні, народжені в АТО».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті