Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Медзаклади Дніпра отримали сучасні іспанські препарати вартістю майже 1 мільйон гривень

Медзаклади Дніпра отримали сучасні іспанські препарати вартістю майже 1 мільйон гривень

Медичним закладам міста передали майже 3 тис. упаковок іспанського препарату «Сомазина 500» і «Сомазина 1000» для лікування неврологічних захворювань. Найближчими днями мешканці Дніпра отримають безкоштовні ліки, що сприяють відновленню після інсульту, інфаркту та черепно-мозкових травм.

За останні півроку це вже четвертий гуманітарний вантаж, який за сприяння мера Бориса Філатова місто отримує від провідних фармацевтичних компаній світу.

«Вже стало хорошою традицією, що завдяки ініціативі мера Бориса Філатова наша медицина, наші медзаклади отримують ліки. Препарат «Сомазина» дуже затребуваний у нашому місті», – сказав в.о. заступника міського голови, директор департаменту охорони здоров'я населення Дніпра Андрій Бабський.

Як і в попередні рази, доправленню гуманітарного вантажу до Дніпра сприяв благодійний фонд «Фармварта». Медики кажуть: цей транш ліків зараз надзвичайно важливий, бо ж кількість хворих неврологічного профілю, на жаль, не зменшується. І лікарі, і самі пацієнти зауважують: препарат «Сомазина» ефективний і добре переноситься організмом хворого.

Нагадаємо, що всередині серпня чотири провідні міжнародні фармацевтичні компанії зі США, Франції, Великобританії та Іспанії передали медичним закладам Дніпра черговий гуманітарний вантаж загальною вартістю близько 2 млн грн. Зазначимо також, що з 1 вересня в Дніпрі проходить щорічна кампанія вільного вибору лікаря первинної ланки. Містяни можуть звернутися в амбулаторію загальної практики за місцем проживання або реєстрації, обрати свого сімейного лікаря та отримати консультації з питань здоров’я.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрей  (14.09.16 22:27): Да Олег, Вы правы, я разговаривал с неврологами,-вся Сомазина пришла со сроком до октября месяца! Відповісти | З цитатою
Кризис  (13.09.16 16:17): Спрашивайте и покупайте препарат у старших медсестер отделений !!! Відповісти | З цитатою
111  (13.09.16 16:15): На фото с упаковками на заднем плане большая упаковка с конечным сроком 10.2016? Или это что то другое? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті