Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міськрада Дніпра звертається до мешканців та гостей міста

Міськрада Дніпра звертається до мешканців та гостей міста

Департамент громадського порядку і цивільного захисту Дніпропетровської міської ради закликає всіх мешканців та гостей Дніпра дотримуватись заборони на відвідування лісів, а також виконувати правила пожежної безпеки під час перебування поблизу зелених насаджень.

«Протягом останніх тижнів на території міста та області встановилась спекотна погода, температура повітря перевищує 30 градусів. За прогнозами синоптиків, спека протримається ще кілька тижнів. Найменша іскра в лісі може призвести до великої пожежі. Категорично заборонено в лісових масивах розпалювати багаття, бавитися сірниками, запальничками, збільшувальним склом, кидати не загашені сигарети», - йдеться у зверненні.

З метою недопущення лісових пожеж розпорядженням голови Дніпропетровської ОДА від 18.07.2016 № З-415/0/3-16 заборонено відвідування населенням лісів і в’їзд до них транспортних засобів.

У Дніпропетровській області оголошено п’ятий, найвищий рівень пожежної небезпеки. Цього літа в області зафіксовано 73 лісові пожежі на площі понад 35 га.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті