Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міська влада продовжує перевіряти ремонти покрівель у Дніпрі

|«« «« »» »»|

Цього разу представники муніципалітету Дніпра навідалися з інспекцією до багатоповерхівок на ж/м Лівобережний-3. Тут, на вул. Березинській, 39, ремонтують м'яку покрівлю. У сусідньому будинку № 37 не лише облаштовують дах, а й наводять лад з міжпанельними швами, бо про це вже довгий час просили тутешні мешканці.

Якість виконання робіт – під постійним контролем міського голови Бориса Філатова.

«Ми використовуємо всі матеріали вітчизняного виробництва. Вони якісні. Крім того, це податки і зарплата, що залишаються в нашій країні. Підрядників також залучаємо з Дніпра, щоб забезпечувати робочі місця. На цьому неодноразово наголошував наш мер Борис Філатов», – розповів директор департаменту житлового господарства міськради Владислав Грицай.

За його інформацією, в дев'ятиповерхівках № 37 і № 39 на вул. Березинській ремонтують близько 600 кв. м даху в кожній. Оновлення міжпанельних швів в одному з будинків – це близько 650 пог. м. Загальна вартість усіх робіт тут – близько 310 тис грн.

Пенсіонерка Галина Решетникова живе в будинку на вул. Березинській, 37 ще з 1987 року. За це час, каже жінка, жодного ремонту не бачила. Галина Осипівна радіє, що у міської влади нарешті дійшли руки й до міжпанельних швів – на них люди також скаржилися вже довгий час.

«У нашому будинку ніколи не робили ніякого ремонту. То вже час зробити його. Дах шматочками робили, коли мешканці дев'ятого поверху вимагали. А от для всього будинку – то ні», – розповіла Галина Решетникова.

Поточні ремонти покрівель протягом 2016 року заплановані в 418 будинках. Такі роботи коштуватимуть майже 42 млн грн бюджетних грошей. Нині якісний дах зроблено вже в 134 багатоповерхівках. Оновлення міжпанельних швів цьогоріч отримають 613 будинків. На це в міській скарбниці передбачено 45 млн грн. Наразі роботи виконано вже в 180 багатоповерхівках.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


36,9  (17.06.16 10:00): все делается для красивой картинки,но если ты обратишься к властям со своим вопросом ,то сьедут власти с этой темы очень быстро Відповісти | З цитатою
Горожанин  (16.06.16 18:31): Куда обратиться, чтобы и Нам в доме провели качественный ремонт крыши. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті