Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов проінспектував ремонт покрівель у Дніпрі

|«« «« »» »»|

Борис Філатов разом зі своїм заступником Михайлом Лисенком перевірив перебіг ремонтних робіт на дахах будинків № 1 та № 5 у пров. Тульчинському, що в Амур-Нижньодніпровському районі міста.

Будинки зведені ще в 60-х роках минулого століття, тому без поточного облаштування дахів життя в них просто нестерпне.

Протікання даху створює сприятливі умови для появи цвілі, грибка і утворення конденсату. Крім того, взимку тут порушується теплоізоляція.

Це не єдині негаразди тутешніх мешканців: район стоїть захаращеним вже не один рік.

Сьогодні, чи вперше на свої пам'яті, жителі побачили міського голову на власні очі. Тому запитань до нього безліч. Борис Філатов не приховує – стан житлового фонду у віддалених районах не з найкращих. Ремонти тут не проводилися десятки років. Очільник Дніпра каже: роботи виконуватимуться поступово.

«Стара забудова. Треба замінювати шифер, «ливнівки», інші відповідні деталі, закріплювати димоходи, з яких падають цеглини, і так далі. Нарешті сюди дійшла міська влада. У цьому році заплановано ремонт покрівель 418 будинків», – сказав Борис Філатов.

Будівельні матеріали, що використовуються для ремонту, вироблені в Україні. Підрядники – з Дніпра. Це дозволяє створювати робочі місця та залишати податки в місті.

Загалом у 2016 році в міському бюджеті на поточні ремонти покрівель передбачено майже 42 млн грн. Наразі новий якісний дах зроблено вже в 127-ми будівлях.

Любов Гончарова живе поруч з Тульчинським провулком – на вулиці Саранській, 8а. Каже, таких ремонтів не бачила вже давно. Раніше з сусідами вони намагалися навести лад у будинку самотужки.

Під час інспекції Борис Філатов завітав на подвір'я її будинку. Проблема така сама – багатоповерхівка потребує капітального ремонту покрівлі. Крім того, вже більше 15 років тут не працює ліфт. Заступник міського голови Михайло Лисенко запевнив, що протягом року ці проблеми буде вирішено.

«Ми дуже раді, що мер до нас завітав. Вдячні за те, що стало помітно чистіше і роботи ведуться, і зрушення є», – сказала Любов Гончарова.

Gorod.dp.ua на Facebook.


f  (10.06.16 12:29): Ну сколько можно писать долб не р днепр а город днепр Відповісти | З цитатою
111  (10.06.16 10:55): По какому принципу определяются дома, нуждающиеся в ремонте кровли? Наш дом старой постройки. С 2012 года наш дом никак не может попасть в титульные списки на ремонт домов, только отписки-включим, может быть сделаем. Зато вижу отличие: наш дом на 12 семей, а которые ремонтирую 9-ти этажные дома. Зато когда устанавливают тарифы, то у старых домой они самые высокие, т.к. требуют больших затрат, ЗАТРАТ не вижу, только -руки загребущие Відповісти | З цитатою
Володя Ленин  (10.06.16 10:21): тарифы в Донецке и Украине — большая разница
РИА Новости Украина: http://rian.com.ua/story/20160301/1006021171.html

услуги теплосети в Донецке в пересчете на гривны сегодня составляют 7-8 гривен за квадратный метр,
электроэнергия (до 150 кВт/ч) в месяц - 31 копейка, до 800 кВт/ч - 41 копейка
вода и стоки — 5-6 гривен за куб. метр,
газ — в пределах 35-36 гривен в месяц с человека.
Відповісти | З цитатою
Таня  (10.06.16 10:15): Таких домов по городу полно, даю наводдку - по ул. Л.Чайкиной все дома 60-х годов. Мэра жители там тоже не видели, как и дом №19 - ремонта Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті