Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Легкоатлети Дніпропетровщини – серед кращих в Україні

Легкоатлети Дніпропетровщини – серед кращих в Україні
Біг, штовхання ядра, стрибки з жердиною та без – легкоатлети Дніпропетровщини змагалися на головних національних стартах зимового сезону. Додому привезли призові місця, повідомляють в управління молоді та спорту ОДА.

Першість у стрибках з жердиною здобув Іван Єрьомін, у штовханні ядра - Вікторія Клочко, в бігу на 3 тисячі метрів - Артем Казбан.

Зі сріблом у стрибках з жердиною повернувся Богдан Демидов, в бігу на 1500 метрів - Олена Жушман, в бігу на 60 метрів з бар'єрами - Артем Шаматрін, в бігу на 400 метрів - Анна Рижикова (Ярощук).

Бронзові нагороди здобули Римма Гордієнко - у п'ятиборстві, Анна Печко - в бігу на 2000 метрів з перешкодами, Юлія Башманова - в бігу на 60 метрів з бар'єрами, Євген Кузнєцов - в бігу на 800 метрів, Денис Тесленко - в бігу на 400 метрів та чоловіча естафетна команда - в естафетному бігу.

У загальнокомандному заліку легкоатлети Дніпропетровщини здобули бронзові місця.

Змагання проходили у спортивному комплексі «Запоріжсталь» у Запоріжжі. Вони були етапом відбору до збірної команди України на майбутній чемпіонат світу в приміщенні, який відбудеться на початку березня в Портленді (США).

Професійно легкою атлетикою на Дніпропетровщині займається 6,3 тисячі спортсменів. Їх виховують 282 тренери.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Аарон Моисеевич  (04.02.16 16:37): А теперь и.о заммэра будет "ОПТИМИЗИРОВАТЬ" расходы на спорт в Днепропетровске! и на содержание библиотек! Представляете он хочет спорт и библитеки объеденить! Бежишь 100-метровку и читаешь "Войну и мир"!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті