Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Перші ID-паспорти видали у Дніпропетровську

Перші ID-паспорти видали у Дніпропетровську
Документ, що підтверджує особу, у вигляді пластикової карти отримали п'ятеро осіб у ГУ Державної міграційної служби у Дніпропетровській області, передає кореспондент УНН.

Це перші жителі Дніпропетровська, у яких замість синьої книжечки тепер є ID-паспорти. На них зображені всі ті ж дані, які вказувалися б і в документі старого зразка, крім місця проживання.

Ця інформація розміщена на окремому документі, який громадянам видавали разом з паспортом.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


I  (02.02.16 05:03): Паспорт - это и есть идентификационный документ (ID), поэтому пишите или просто паспорт, или ID-карта (идентификационная карта), а то странно звучит: Идентификационный паспорт, как будто паспорт может быть другим. Приставка ID - совсем не означает, что это паспорт с чипом или что он маленького размера. Просто в ЕС нет внутренних паспортов, а есть идентификационная карта личности, но у нас почему-то решили сохранить слово "паспорт". Но раз сохранили, то и пишите просто "паспорт", пусть даже биометрический паспорт, но не пишите ID-паспорт.
Документ называется так, как он называется, и в Украине это Паспорт, что и написано на новых документах, удостоверяющих личность. А вот в странах ЕС это таки ID-карта, что и написано на ней - Identity Card. Документ со словом "паспорт" там выдается тем, кому нужно за пределы ЕС выезжать.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті