Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
19:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Співробітники дніпропетровського Інтерполу екстрадували в Україну розшукуваного за вбивство чоловіка

Співробітники дніпропетровського Інтерполу екстрадували в Україну розшукуваного за вбивство чоловіка
За координації підрозділу Укрбюро Інтерполу Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області наприкінці грудня минулого року була завершена екстрадиція із Російської Федерації до України злочинця, розшукуваного Криворізьким відділом поліції за скоєння у січні 2015 року на території Саксаганського району м. Кривого Рогу Дніпропетровської області навмисного вбивства.

Після скоєння вбивства злочинець одразу втік з України до Російської Федерації, де переховувався від українських правоохоронних органів.

У серпні минулого року, завдяки Дніпропетровському підрозділу Укрбюро Інтерполу, в результаті успішно проведених на міжнародному рівні розшукових заходів місцезнаходження розшукуваного було встановлено на території Російської Федерації.

Правоохоронним органам цієї держави були надіслані документи, необхідні для проведення його затримання й арешту з метою подальшої екстрадиції до України.

Центральним органом Російської Федерації було задоволено клопотання Генеральної прокуратури України та наприкінці грудня 2015 року фігуранта видано Україні для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення на території Саксаганського району м. Кривого Рогу Дніпропетровської області умисного вбивства.

Після завершення екстрадиції злочинця під вартою було доставлено до місця досудового розслідування кримінального провадження та Центрально-Міським районним судом м. Кривого Рогу винесено ухвалу про застосування до нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі підозрюваний утримується під вартою, очікує завершення досудового розслідування, судового розгляду та вироку суду.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті