Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 21 вересня 2024
02:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Виступ джазової группи оркестру ВПС США

Виступ джазової группи оркестру ВПС США
З 18 по 25 квітня 2008 Посольство США в Україні приймає джазовий колектив Check Six (Чек сикс), який є частиною оркестру Військово-повітряних сил США, розташованих в Європі. Виступи цього колективу відбудуться в Києві, Харкові, Полтаві, Запоріжжі, Дніпропетровську та Одесі.

Головна мета цього концертного туру – сприяння порозумінню між народами України і США, зміцнення культурних та людських зв’язків між двома країнами. Це – вперше, коли військовій музичний колектив США виступить в Українї.

Оркестр Військово-повітряних сил США в Європі складається з музикантів, які перебувають на дійсній службі у Військово-повітряних силах і за допомогою своєї музичної майстерності поглиблюють міжнародні відносини, зміцнюють моральний дух війська й підтримують почуття довіри і дружби між військовиками, урядовцями США та цивільним населенням Європи.

Оркестр звучить у численних передачах радіо й телебачення, а також дає понад 300 виступів щороку і тим самим доносить американську музичну спадщину до мільйонів людей на всіх континентах.

В нашому місті концерт джазового колективу Військово-повітряних сил США Check Six відбудеться у вівторок, 22 квітня , об 18:00, в приміщенні Палацу культури студентів Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ( вул. Лазаряна, 3).
Вхід вільний.

Справка: Check Six - провідна джазова група Оркестру Військово-повітряних сил США в Європі. З моменту свого заснування у 1945 році цей джазовий ансамбль, який складається з 13 музикантів, представляє найкращі твори цього американського музичного стилю в Європі та Південно-Західній Азії.

Як єдиний джаз-бенд Військово-повітряних сил, що базується в Європі, Check Six представляє Сполучені Штати і їхні Військово-повітряні сили військовикам і цивільній аудиторії по усьому світі від Ірландії до Азербайджану. Вони продовжують музичну традицію майора Гленна Міллера та його Оркестру Військово-повітряних сил і традиції джазу свінгової ери, яку виконували Джиммі і Тоні Дорсі, Каунт Бейсі, Дюк Еллінгтон, Бенні Гудмен, Діззі Гіллеспі, Вуді Герман і Луї Армстронг. Їхній репертуар демонструє своєрідний «зал слави» джазових композиторів минулого, сучасності й майбутнього. Чудові оригінальні аранжування і визначні солісти – це особлива риса групи, чия гра з року в рік дарує насолоду її шанувальникам. Check Six мали великий успіх на таких джазових фестивалях, як Montreux Jazz Festival, North Sea Jazz Festival, брали участь у багатьох інших відомих фестивалях Європи. Від імені штаб-квартири Військово-повітряних сил США вони здійснюють музичний супровід офіційних церемоній Військово-повітряних сил та інших державних заходів. Їхня культурна діяльність охоплює мільйони людей завдяки телевізійним програмам, радіопередачам і записам.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті