Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 6 жовтня 2024
10:13

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


20 вересня 2024, 13:17

Орган пробації провів кінопоказ документального фільму «ПРИМИРЕННЯ?», приурочений відзначенню Міжнародного дня миру

19 вересня 2024 року психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія провів показ фільму «Примирення?», режисер: Унаї Аранзаді, країна: Іспанія, рік виробництва: 2013, тривалість: 32 хв., в рамках діяльності кіноклубу медіапросвіти з прав людини Docudays UA.

Даний кінопоказ був проведений на території відділу за адресою: вул. Енеїди, 26, м. Дніпро. До даного заходу приєднався суб’єкт пробації у кількості 1 особи. Після перегляду фільму глядач мав змогу залишити свій відгук про фільм.

Коротко про фільм:
У провінції Північне Ківу на сході Демократичної Республіки Конго, що межує з Руандою і Угандою, війна забрала 5 мільйонів життів. Сподіваючись на припинення насильства 15000 тисяч бунтівників із незлічених озброєних груп регіону долучилися до програми демобілізації запровадженою Організацією Об’єднаних Націй. Із полегшенням полишаючи проблемний регіон в горах Північного Ківу, вони сідають на гелікоптер до міста Ґома, де на них чекає нове життя. У фільмі показана історія про декого з них та про їхні сім’ї.

Цей фільм висвітлює питання проблеми врегулювання військових конфліктів, примирення ворогуючих сторін, впливу військових дій на порушення прав людини. Фільм може бути розрахований на аудиторію глядачів (студенти, представники правозахисних організацій, журналісти, військовослужбовці, персонал органів пробації та співробітники установ виконання покарань тощо), - зазначив психолог.






Останній раз редагувалося: 20.09.2024 13:23
Переглядів: 47
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті