Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 13 травня 2024
16:30

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dn_probation


28 вересня 2023, 13:04

Проведення профілактичної бесіди з клієнтами пробації

27 вересня поточного року у Амур-Нижньодніпровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Дніпропетровській області під час реєстрації з підобліковими було проведено профілактичні бесіди під час яких нагадано про порядок та умови відбування покарання з випробуванням.
Особливу увагу було звернуто на наслідки за ухилення від відбування покарання, оскільки більшість кримінальних правопорушень вчиняється під впливом алкогольного чи наркотичного сп’яніння, які також несуть із собою ризики проявів агресивної поведінки, фізичного та психологічного насилля. Кожна особа протягом іспитового строку повинна стати на шлях виправлення та, ні в якому разі, не вчиняти повторні кримінальні та адміністративні правопорушення. Тому що наше життя в наших руках, і кожен повинен відповідати за свої дії і вчинки. Також наголошено - добре обдумувати свої вчинки та намагатися не робити помилок, які потім можуть зіпсувати все життя.





Переглядів: 155
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті